
میدان هیپودروم در استانبول
میدان هیپودروم استانبول در اوایل قرن دوم میلادی یعنی سال ۱۹۶ بوسیله سپتیموس سوروس جهت سرگرمی مردمان آن دوره تاریخی ساخته شد . این میدان در زمان امپراتوری بیزانس مرکز اجتماعات ، برنامه های ورزشی و سیرک شهر قسطنطنیه بوده است . میدان هیپودروم در حال حاضر با نام میدان سلطان احمد شناخته می شود و هنوز قطعاتی از آثار بیزانسی در آن موجود است . میدان هیپودروم ، مبارزات معروف گلادیاتورها ، مسابقات اسب دوانی و کالسکه رانی ، شورش ها و درگیری های خونین متعددی را در گذر زمان بخود دیده است . آثار باستانی به جا مانده از هیپودروم ، امروزه در محوطه سبز میدان منطقه سلطان احمد بچشم میخورند .

Hippodrome Square
جالب است بدانید هیپودروم به معنای فرار کردن می باشد و دلیل انتخاب این نام شاید این باشد که در دوره امپراطوری بیزانس ، زیر میدان هیپودروم ، اسب ها ، فیل ها و شترها را نگهداری می کردند . این در حالی بود که حیوانات درنده در دوران امپراطوری رومی ها در قفس ها نگه داشته می شدند . برای محافظت مردم از خطرات حمله احتمالی این حیوانات وحشی ، گودال های بسیار عمیقی در سطح زمین صحنه نمایش ایجاد شده بود . گرچه امروز دیگر اثری از ساختار و اساس میدان اسب دوانی هیپودروم باقی نمانده ، اما میدان سلطان احمد ، بر اساس ابعاد و نقشه های آن بنا شده و مسیر میدان اسب دوانی هیپودروم ، در میدان سلطان احمد با سنگفرش مشخص شده است .

میدان هیپودروم استانبول
مهمترین نماد میدان میدان هیپودروم ، تئودوسیوس ابلیسک یا ستون هرمی آن است که در مصر ساخته شده است و ارتفاع آن به ۲۰ متر می رسد . این ستون را برای کشور گشایی های تتموس سوم در سال ۱۵۰۰ پیش از میلاد مسیح ساخته اند که در آن نقش نگارهای موسوم به هیروگلیف بر روی ستون نصب شده حک شده است . معنا و مفهوم این نقوش حک شده در عصر بیزانس همچون رمزی باقی ماند طوریکه از نگاه آنان نوعی طلسم نامکشوف تلقی می شد تا اینکه درسال ۱۸۲۳ این نقش ها رمز گشایی شد .

میدان هیپودروم استانبول در محله فاتیح
نحوه دسترسی به میدان هیپودروم استانبول :
اگر قصد بازدید از میدان هیپودروم را دارید ، می توانید از خطوط تراموا استفاده کنید . نزدیک ترین ایستگاه تراموا به هیپودروم ، ایستگاه چمبرلی تاش (Çemberlitaş) است که تنها 300 متر با آن فاصله دارد . البته اگر قصد دارید از مترو استفاده کنید میتوانید از یکی از ایستگاه های جان کورتاران و یا کومکاپی استفاده کنید . ایستگاه متروی جان کورتاران (Cankurtaran) ، یک کیلومتر و ایستگاه کومکاپی (Komkapi) 1400 متر با میدان تاریخی فاصله دارد . در ضمن مسجد سلطان احمد (مسجد کبود) ، موزه ایاصوفیا ، موزه آثار تاریخی ترکی و اسلامی ، کاخ موزه توپکاپی ، آب انبار باستانی باسیلیکا سیسترن ، بازار بزرگ استانبول ، پارک گلخانه ، پارک سلطان احمد و … همگی در نزدیکی میدان هیپودروم و در منطقه فاتیح استانبول قرار دارند .
سایت تفریحی و سرگرمی بروز میدان ,هیپودروم ,استانبول ,احمد ,سلطان ,تاریخی ,میدان هیپودروم ,سلطان احمد ,هیپودروم استانبول ,آثار تاریخی ,استفاده کنید ,میدان هیپودروم استان منبع
درباره این سایت